Supa primordiala din care a aparut viata inca mai exista!
Este uimitor cat de aproape de compozitia mediului primordial biologic se afla cercetatorii stiintifici. Cum arata asa zis supa primordiala in care s-a format prima celula vie?
In timp ce toti cercetatorii cauta sa estimeze compozitia chimica si fizica a mediului de acum 4,5 miliarde de ani si sa faca experimentari pentru a obtine celule vii, teoria structurii bioelectromagnetice celulare ne spune clar, ca mediul primordial, prima supa a fost de fapt si inca mai exista, sub forma a ceea ce numim NUCLEOPLASMA. Daca se admite faptul ca atomii si moleculele din nucleoplasma din nucleu, prin rezonanta cu undele gamma si x, au dat structurile A.D.N. si ribozomi, inseamna ca aceasta compozitie primitiva exista inca in fiecare dintre celulele de pe planeta.
Materia vie se adapteaza mediului, dar pastreaza in ea tot traseul evolutiei ei. Ca dovada sta si faptul ca lichidul intracelular uman are salinitatea apei de mare, adica a mediului in care stramosii nostrii au aparut ca fiinte pluricelulare.
Pe de alta parte, legile fizice au fost valabile si acum 4,5 miliarde de ani, cat si acum, ceea ce face ca sa presupunem ca nucleoplasma este in fapt supa primordiala in care a aparut prima celula vie. De fapt prima celula continea cel putin o structura de tip organit. Teoria structurii bioelectromagnetice a demonstrat faptul ca radiatiile electromagnetice solare, ori terestre, pot crea in nucleoplasma si citoplasma structuri de tip organite, prin fenomenul de rezonanta de grup, cand mai multe molecule, atomi si macromolecule rezoneaza simultan, ca intreg, cu o anumita portiune spectrala.
Wikipedia nucleoplasma
Wikipedia citoplasma
Din informatiile vehiculate, nucleoplasma si citoplasma celulara, sunt alcatuite din structuri atomice, moleculare si macromoleculare de dimensiuni echivalente lungimilor de unda ale radiatiilor gamma si "x" indepartat, adica de cca. 1-50 angstromi. Acest fapt face ca nici un element din nucleoplesma si citoplasma sa rezoneze cu unde de lungime mare, de lungimi intense, ca radiatia rosie H alfa a atomului de Hidrogen din atmosfera solara. Rolul organitelor este tocmai acela de a absorbi radiatiile de lungimi mari din spectrul solar, radiatii intense, pe care au loc de fapt, spre exemplu fotosinteza...
Toate micile structuri din nucleoplasma si citoplasma pot sa creeze in comun si selectiv rezonant organite diverse capabile sa absoarba undele solare intense. Fenomenul este similar construirii de antene radio pentru a prinde o anumita lungime de unda. Acelasi lucru se intampla si in celula vie. Diversele materii minuscule se unesc in structuri pentru a rezona cu o anumita unda intensa din mediu. Astfel ca dimensiunea undei si a structurii rezonante se situeaza la nivele valorice similare cu cele din calculul antenelor radio. O antena radio eficienta percepe undele cuprinse intre 1 si 1/2 din dimensiunea antenei..
Legile fizice se regasesc in legile biofizice. Astfel se explica si de ce toate organitele celulare au dimensiuni aproximativ identice in toate tipurile de celule vii... Dimensiunile sunt impuse de dimensiunile undelor intense solare...
Supa primordiala nu putea fi alta decat nucleoplasma actuala din celulele vii. Poate putin diferentiata ca compozitie chimica, insa principiul de functionare fizic era acelasi ca si acum.
Planeta Pamant este plina de materie vie, astfel ca toate elementele constituirii nucleoplasmei sunt indeplinite in prezent. Din punct de vedere biofizic nu importa atat de mult structura fizico-chimica, mai ales daca oricare ar fi substantele, rezultatul constituirii organitelor rezonante ar fi acelasi. Este ca si cum am bea zilnic ori apa, ori bere. Am continua in principiu sa existam si sa ne adaptam, dar dimensiunea organitelor noastre celulare ar ramane aceleasi.
Este posibil ca la un anumit moment dat natura sa fi realizat o combinatie de molecule, atomi si macromolecule, capabile sa rezonaze ca un singur corp la radiatiile selective intense din mediul ambiant.
Fenomenul rezonante este insa unul extrem de banal. Daca avem mai multe elemente materiale, fiecare rezonante la o anumita frecventa a undelor din mediu, vom observa ca unite, acestea percep si unde mult mai mari, rezonand ca un singur corp. Daca la o muzicuta unim doua lamele, ele isi schimba frecventa de rezonanta.
Acelasi fenomen se intampla si in mediul celular. Substantele din nucleoplasma si citoplasma, prin combinare fizico-chimica devin organite rezonatoare cu cele mai intense frecvente electromagnetice din mediul spectral solar si terestru.
Dovada sta si faptul ca soarele emite cea mai intensa radiatie solara in domeniul undelor rosii, adica in acelasi domeniu de unde in care plantele, la nivel de clorofila "a" realizeaza fotosinteza...
Asadar, supa primordiala care a dat nastere celulelor vii se mai gaseste inca in interiorul fiecarei celule vii. Trebuie doar ca cercetatorii stiintifici sa isi ridice privirile spre ceea ce legile naturii ne spun zi de zi si ne arata realitatea, desi nu o vedem si se pare inca nu o intelegem...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu